Számos módja van, hogy lefogy. Azonban, minden terv vagy diéta, az alapvető kulcs, hogy e cél elérése érdekében az, hogy “szerelem”. Valamit nagyon akar. Ha tényleg nem biztos, hogy távolítsa el, persze, nem lesz sok akadály, diéta, nem fog sikerülni. Itt találsz egy nagyon praktikus útmutató a hét alapvető lépéseket, így bármilyen diéta, amely felajánlja, hogy elérjük a célt. Ha minden lépésnél meg fogja látni, hogy ezek a kiegészítő kiló marad a közeljövőben.

1.Ösztönözze a fog

 1. A túlsúly nem jelenti azt, hogy gyógyítani, de gyógyít
 2. Máj egészségügyi
 3. Csapdák Lélek
 4. Kábítószer-Érzelmek:
 5. Táplálkozás, étrend-kiegészítők
 6. Végül, légy türelmes, ne ess kétségbe, majd vegye fel rá a nagy

Hét alapvető lépéseket, hogy lefogy

1.Ösztönözze a fog

 Mielőtt elkezdenéd a diétát, kérd meg magad, miért akarsz fogyni? Azt kell világosan tudom, hogy miért, mert ha az okok nem világosak, mindig van valami, előfordulhat, hogy a megszakítás vagy késedelem diéta. Gyakran feltételezik, hogy különböző okok miatt az egészségügyi vagy szociális elfogadása a diéta kezdődik. Ha azonban ez az érv, hogy kezdeni egy Diéta, hogy minket, hogy”a szerelem mások több” nem érvényes érv. Ha szeretné, hogy más kellemes hatások mindig ott van a küzdelem, a súlyt, a diéta. A fő oka az a szeretet, neki az ember, ideális testsúly nemcsak a szépség, a “közhely”, de a diéta ábra beszélnek a szerelem, hogy saját maguk, illetve az egészségre.

 1. A túlsúly nem jelenti azt, hogy gyógyítani, de gyógyít

Ha azt hiszed, hogy csak a fogyás, a figyelem középpontjában kizárólag a zsíros vagy esztétikai problémákat, akkor lehet, hogy sokat megérteni, hogy a túlsúly egy betegség, amely előírja, hogy a szív szervek működik a szervezetben, s ez okozhat sok egészségügyi problémák mindenféle. Ahelyett, hogy arra gondolsz, fogyás, gondolod, hogy meg fog gyógyulni.

 1. Máj egészségügyi

Ha a máj nem egészséges, a legtöbb diéta van, hogy sok a munka annak érdekében, hogy tartsa az egészséges testsúlyt. Így az első rész, ahol meg kell kezdeni, azaz javítja az egészségét, a máj. A máj végzi el, több mint 500 funkciók a test, épít, valamint a folyamatok zsírok, tápanyagok, kábítószerek, termeli az epét, hogy elkerüljék a hulladék eltávolítása a zsírok a vékonybélben az emésztés során. Is termel koleszterint, valamint speciális fehérjék, hogy a közlekedés zsírok a szervezetben. Ha a máj gyenge vagy beteg, Nagyon érzékeny, hogy az elhízás. Ha megfosztják a tömeg, a máj legyengült, beteg. Ezért fontos, hogy a diéta, hogy tisztítja a májat.

 1. Csapdák Lélek

Amikor elkezdesz valami új élet, egy része az elme nem ért egyet, illetve nem kíván részt venni az új. Ez azért van, mert a tudat nem olyan, mint, hogy új üzleti vagy hívásokat fogadni, akkor jobb, ha visszatér a szokásos helyszínen, vagy kényelem. Hozzon létre mentális képek azt jelentik, hogy mit akarsz elérni minden egyes alkalommal, amikor Akar törni a diéta. Valami, ami arra szolgál, ebben az esetben azt hinni, hogy a diéta vezet kedvéért magad, meg minden, te magad csinálsz, az a személy, akit szeretsz a legjobban a világon.

 1. Kábítószer-Érzelmek:

Az emberek, akik egyél a nap folyamán általában hajlamosak tölteni érzelmi szükségleteit, valamint határokat étel. Ellenőrizetlen élelmiszer érzéstelenítés az érzelmek. Ezért lehetséges, hogy ha elkezd a diéta, meg fogja látni a dolgokat magadról, valamint érzi magát, vagy, hogy zavarom. Sok ilyen érzelmek nem szeretnénk, hogy érzem magam. Talán vannak dolgok, amiket nem akarsz felelősséget vállalni, a felelősséget a saját boldogságát, például azt jelenti, hogy egyre inkább szükség van, hogy független legyen, érzelmileg vagy gazdaságilag. Gyakran öntudatlanul. Hogy ez a küzdelem, meg kell kezdeni, hogy képzeld magad, mint egy személy, az ideális súlyát, hogy mennyire biztonságos, felelősségteljes ember, látja magát, mint valaki, aki kreatívan, elégedett.

 1. Táplálkozás, étrend-kiegészítők

Étrend-kiegészítők nem helyettesítik a helyes táplálkozás. Persze, ők szeretnék, hogy a figyelmet az egészség fontosságára, nem csak, hogy lefogy, de gyógyítani mély, mint az élelmiszerek, valamint gyógynövények valóban segít. Elvégzése után a tisztító diéta, meg kell fogyasztani élelmiszerek, mint például a tej, pitypang, zöld tea, vagy piros, fokhagyma, zöldség, gyümölcslevek (főleg piros paradicsom, sárgarépa, zeller), hagyma, teljes kiőrlésű gabona, zöldség, Tejtermékek, növényi olajok, legyen része a napi táplálkozás, ha tényleg meg akarod gyógyítani túlsúlyos. Lehetőleg kerülje a finomított liszt, cukor, valamint a kolbászt, a vörös húsok, tejtermékek. Ha valamilyen okból, diéta alatt Hager, nem eszik, élelmiszerek, cukor, vagy kenyeret, edd meg néhány gyümölcsöt, például ananász, Papaya, narancs, zöldséget, vagy salátát eszek, vagy vegetáriánus szendvics. A fogyás nem jelent semmit enni, de az étel minősége jó.

 1. Végül, légy türelmes, ne ess kétségbe, majd vegye fel rá a nagy

A napi testmozgás segít, hogy serkenti a szervezet működését, valamint az élelmiszerek eszel, használni. Emellett a Testmozgás ajánlott a tartása a szövet. A test válik puha, tápláló, elérni egy erős, egészséges ábra.